BoscoVerde maakt beloftes waar

Wij vinden. Beloofd!

Ondernemingen in de ICT die bouwen aan groei, zoeken commerciële professionals die de kar trekken. Maar waar haal je ervaren pro’s vandaan die de organisatie echt op sleeptouw nemen?

BoscoVerde is de nieuwe executive search en recruitment specialist voor de ICT. Wij zijn de ‘trusted advisor’ die eerst luistert en dan gericht zoekt. Wij gaan verder dan ‘werven, selecteren en hopen’. Wij vinden. Beloofd!

BoscoVerde vindt de juiste commerciëlen voor de ICT-sector, met name voor telecom, IT services en software. Met meer dan tien jaar ervaring werven en selecteren wij commerciële professionals – vanaf het niveau van account manager en sales manager tot en met commercieel directeur en country manager.

Hoe maken wij het verschil? Door executive search en recruitment niet op de automatische piloot uit te voeren. Door met passie en plezier echt op zoek te gaan naar die [parel] die uw organisatie beter maakt. Dat is onze commitment, onze belofte.

En beloofd is beloofd. Als wij aan de slag gaan om die juiste kandidaten te zoeken, vinden en plaatsen, dan investeren wij veel tijd en aandacht. Wij richten ons op kandidaten die niet alleen voldoen aan een functieprofiel maar zorgen zeker ook voor de juiste match op cultuur en normen en waarden van een organisatie. We toetsen op intrinsieke motivatie en stellen op basis daarvan kandidaten voor.

Voor onze klanten stellen wij ons op als gesprekspartner, als ‘trusted advisor’. Wij laten ons graag betrekken bij het gehele proces, van het opstellen van het functieprofiel tot en met de plaatsing. Met als ultiem doel: de opdrachtgever helpen aan de kandidaat die daadwerkelijk een bijdrage levert aan de omzet en het rendement, aan het succes van de organisatie.

BoscoVerde oprichter Gert Groenewoud zette tien jaar geleden zijn eerste stappen in Executive Search. Hij specialiseerde zich op het vinden van salestalenten en –toppers in ICT na een loopbaan in commercie. Hij was daarin onder meer actief voor bedrijven zoals Telfort en TeleMedia, beide echte salesorganisaties. De uitdagende functies die hij heeft vervuld, hebben hem de juiste bagage gegeven om de afgelopen 10 jaar een succesvol track record te kunnen opbouwen in Executive Search.

Services

Executive Search

Executive Search

Als het aankomt op commerciële posities dan is BoscoVerde de ervaren partner voor grote IT organisaties. Deze posities variëren van operationeel, management tot directie niveau.
BoscoVerde werkt zowel voor multinationals als voor start up bedrijven.
Alle opdrachten worden exclusief uitgevoerd.

RAAS

RAAS

RaaS staat voor Recruitment As A Service, en is een model waar partnership en commitment samenkomen. BoscoVerde verzorgt de search en plaatst de kandidaat voor een bepaalde termijn. In plaats van een vaste fee, kan wordt een maandelijks bedrag betaald voor deze kandidaat. Het gaat hier om een stuk partnership en commitment. BoscoVerde en u zijn beiden geïnteresseerd in het succes van de kandidaat!

Human Capital

Human Capital

BoscoVerde verzorgt assessments die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Onze opdrachtgevers kunnen deze gebruiken als onderdeel voor hun sollicitatie proces, onze kandidaten kunnen deze zowel als test materiaal als voor hun persoonlijke ontwikkeling gebruiken.
De assessments methoden die wij gebruiken zijn: DISC en TMA.

RoundTable

RoundTable

BoscoVerde verzorgt diverse RoundTables voor haar klanten als ook voor de Talenten pools van kandidaten.
Het doel van deze RoundTables is kennisdeling.
Onderwerpen variëren van: Het binnenhalen van sales medewerkers, branding your company, talent management etc.
Interesse voor een RoundTable, neem dan contact op!