Wat kandidaten over BoscoVerde zeggen

Kandidaten Referenties

Léonie Scheerder

Strategisch Accountmanager

Gert heb ik in 2016 leren kennen als een oprecht geïnteresseerde recruiter die vastberaden is om een goede match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever.

Het draait niet primair om het invullen van een vacature, maar om de kandidaat een fijne werkplek te bieden voor de lange termijn.

Tijdens onze kennismaking stond vertrouwen en openheid centraal. Hierdoor voelde ik mij gehoord in mijn wensen ten aanzien van een organisatie waarnaar ik op zoek was.

De match tussen Vosko en mij is uniek te noemen, en geheel te danken aan het sensitieve karakter van Gert.

Erik van Loon

Solution Manager

Mijn persoonlijke ervaring met Gert is kort en krachtig. Het beeld wat ik heb is dat we samen in staat zijn geweest in een kort tijdsbestek de juiste dingen te doen om klant en kandidaat te binden.

Geen omwegen, maar recht op het doel af met open vizier, wat door mij als prettig ervaren is.

Rob Kuis

Senior Account Executive

Gert en ik kennen elkaar nu ruim 7 jaar. In deze jaren hebben wij met regelmaat contact gehad en een goede relatie opgebouwd. Na bijna 6 jaar van frequent contact is het vorig jaar tot een plaatsing gekomen bij SAS. Het juiste moment. de juiste match. goede begeleiding hebben geleid naar een mooie stap in mijn carrière. Gert is voor mij een recruiter die kijkt naar mens meer dan naar CV, luisteren en dan handelen. Dat heeft mij aangesproken en om die reden kan ik Gert bij iedereen aanbevelen.

Lars de Ruijter

Executive Vice President Financial Services EMEA

Messi met alleen een rechter been is al fantastisch! Dus Gert als headhunter met een telefoon is Unique!

James Geldof

Account Manager

In de procedure voor de functie van Account Manager bij Solidus Solutions heb ik Gert leren kennen als een professional met een persoonlijke benadering. Hij is geïnteresseerd in de persoon en je drijfveren, is duidelijk over voorwaarden en wat je kunt verwachten. Hij weet wat er speelt in het sales vak en geeft inzicht in de kernelementen van de functie en de organisatie en wat de gesprekspartners van belang vinden. Tijdens de procedure hebben we nauw contact onderhouden en overlegd hoe de vervolgstappen het best ingezet kunnen worden. Ik heb de samenwerking met Gert als heel prettig ervaren en het heeft een prima match tot stand gebracht.

Johanna den Haan

Account Manager

Toen ik met Gert in contact kwam, heb ik hem gevraagd om een toegevoegde waarde te leveren ten opzichte van mijn huidige carrière. En dat is wat Gert heeft gerealiseerd. Dankzij Gert heb ik binnen drie maanden een volgende carrièrestap kunnen maken. Gert kijkt verder dan je C.V. Hij kijkt naar jou als persoon: wie ben je, wat zijn je competenties, wat zijn je ambities. Dat laatste is wat Gert als geen ander werkelijkheid kan laten worden, mede door het prachtige netwerk dat Gert ‘in the pocket’ heeft!

Monique van der Fluit

Marketing Manager

Gert had mij al diverse malen benaderd voordat ik met hem in gesprek ging en het bleek een verademing. Naast het feit dat hij een prettige persoonlijkheid is, weet hij op een hele natuurlijke wijze te polsen of de match kandidaat – vacature aanwezig is. Vervolgens blijft hij je ‘all the way’ begeleiden en van tips voorzien, zodat je je gesteund voelt gedurende het hele selectietraject. Ik heb inmiddels redelijk wat recruiters gesproken, maar het persoonlijke karakter van BoscoVerde is echt uniek.

Jan Semmelhack

Business Development Director Cloud Solutions

The difference Gert makes as a headhunter is that he looks at the ambition of the company and the candidate from both sides. Its the added value that counts in a career and Gert knows exactly look further than merely the profile.He also supported the process from both sides from a coaching and consulting perspective more satisfactory. Gert did a terrific great job by landing me at Interoute and the best thing is: he still keeps track!

Annery Lucassen

Account Director Central Government

Gert weet zich te onderscheiden binnen op een manier zoals ik deze tijdens mijn 24-jarige loopbaan nog niet eerder ben tegengekomen.
Wars van de korte klap, bijt hij zich zowel aan de kant van de opdrachtgever, als aan de kant van de kandidaat, in de diepere lagen van de wederzijdse motivatie, culturen en wensen.
Gert laat je niet vertrekken met een half verhaal: de onderste steen krijgt hij simpelweg boven.
En als het zover is dat Gert je aan tafel heeft, dan weet hij in het vervolgproces jou de meest bruikbare tips te reiken om te zorgen dat je een succesvol traject doorloopt.
Dit waren een klein jaar geleden mijn exacte woorden tegen Gert na onze succesvolle samenwerking, ook in de toekomst zal ik mij weer wenden tot hem!

Edwin Proosdij

Territory Account Manager

Gert weet zich te onderscheiden binnen op een manier zoals ik niet eerder heb meegemaakt. Hij zoekt persoonlijk contact, luistert en is oprecht geïnteresseerd. Hij denkt na over mijn carrière en dat maakt hem bijzonder en een recruiter die ik zeker breed in mijn netwerk zal aanbevelen.
Hij heeft mij tijdens het sollicitatieproces uitgedaagd waardoor ik het beste uit mijzelf heb gehaald en de “droombaan” heb gekregen. Zonder zijn support zou dat in mijn ogen niet zijn gelukt en dat waardeer ik enorm.
Voor Gert is de persoon belangrijker dan het cv, de match tussen mij en de nieuwe werkgever let hij op, dat is zijn onderscheidende waarde. Voor nu maar ook voor de toekomst zal ik zeker met Gert blijven samenwerken.

Seema Jassal

Salesmanager UK & Ireland

Being “looked after” by Gert was exactly the experience I had being placed by him at iWelcome. His approach was always open, honest, encouraging and responsive. It did not seem as though I was dealing with an external agency – more an extension of my now employer! Gert certainly does not fit the archetypal image of the recruitment agent. He ensures that he finds a two way match between what the company is looking for and the individual requirements of the candidate with the long view in mind. I am confident that anyone working with Gert would have a positive experience and I would not hesitate to work with him again in the future.

Charif Eddini

Accountmanager

“Mede door Gert Groenewoud heb ik ontdekt dat een voorwaartse stap in je carrière dichterbij was dan ik zelf besefte. Na de eerste keer gesproken te hebben met Gert kan ik niets anders zeggen dat Gert eerlijk, toegankelijk en motiverend is. Een entrepreneur die kansen ziet en er werk van maakt.
Ik adviseer daarom ook Iedereen die worstelt met een loopbaanvraagstuk Gert in te schakelen.

Ivo Luijendijk

Experienced Payments Expert

Gert was a great help to me during my search for a new challenge in my career. Not only does he have an extensive network, he is also very willing and able to think beyond paper profiles and contracts in order to help his contacts get the position they want. I highly recommend Gert to anyone working in or interested in working in the finance-IT industry

Carl Maas

Sales director

De klik tussen mij en Gert, de juiste inschatting mbt datgene waar ik naar op zoek was was voor mij een unieke ervaring.

Coen Egberink

Commercial Director

“Heb met Gert aan twee kanten van de tafel ervaring opgedaan. Als kandidaat een aantal jaren geleden en recentelijk kwam hij weer op mijn pad. Tevens heeft Gert een aantal goede kandidaten geleverd aan mijn huidige organisatie. Gert is een plezierige persoon in de samenwerking, luistert goed, is wezenlijk geïnteresseerd in mogelijkheden van de mens en de business en het houdt niet op na een individueel project. Hij houdt contact en dat waardeer ik. ”

Suzan van Rooijen

Account Director

Voor mij maakte Gert het onderscheidt door zich oprecht te verdiepen in mijn persoonlijkheid en drijfveren. Niet alleen met woorden maar vooral met daden ging hij voor mij op zoek naar een nieuwe te gekke functie en werkomgeving. Ik vond het een verademing om met Gert samen te werken. Gert is “echt”!

Marcel Ruijs

Sales Account Manager

“Professioneel en persoonlijk staan voor mij synoniem aan Gert. Hij oefent het vak van Executive Search ongeëvenaard uit. Met oog voor detail bewaakt hij op transparante wijze de belangen van zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Hiermee komt hij tot het beste resultaat voor alle partijen. Ik raad Gert dan ook van harte aan voor een ieder die slagvaardig zaken wilt doen”

Kees Miedema

Salesmanager

“The open, honest and clear communication at the right moments is what I appreciated most during the proces of finding a new job together with Gert.
It surely makes him authentic and unique in the world of headhunters and recruiters. Gert really does care about candidates and clients”.

Piet Duijvenvoorden

Delivery Director

I have been connected to Gert for almost 10 years now with more than 1 experience. Quick, professional, good follow up, the right feedback along the way and closing capabilities when needed. Gert Groenewoud goes the extra mile for me as an candidate and knows how to manage expectations at both sides.

Bas Damad

Salesdirector

Als kandidaat van Gert heb ik snel mijn ideale baan kunnen vinden. Opvallend aan hem is dat elke optie met oog voor detail wordt aangeboden, begeleid en afgewikkeld. Ik heb mij kunnen profileren als een interessante kandidaat in functies die ook voor mij relevant waren. Eerlijkheid en snelheid en professionaliteit zijn zaken die ik heb onthouden na mijn ervaring met Gert!

Rutger van den Berg

Account Director Atos
Open, eerlijk, oprecht, doelgericht en doorzettingsvermogen zijn bij mij de kenmerken die naar voren komen als ik Gert moet omschrijven. Gert luistert goed naar jouw individuele wensen en vertaalt deze naar vacatures die optimaal aansluiten bij jouw persoonlijkheid en carrière pad. Voor een ieder die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, raad ik Gert zeker aan

Debby Kappetijn

Account Manager bij Interoute
Na acht jaar bij mijn eerste werkgever (Talk & Vision) verschillende rollen te hebben vervuld zoals sales/marketing/consultancy, werd het voor mij tijd om een stap in mijn carriere te zetten. Gert Groenewoud heeft mij begeleid in het zetten van deze stap. Ruim een half jaar voor de uiteindelijke beslissing hebben wij diverse gesprekken gevoerd om te achterhalen welke type baan maar zeker ook welke organisatie bij mij zou passen. Gert heeft jarenlange ervaring in de ICT branche en kent de klappen van de zweep inmiddels. De introductie bij Interoute is een goede inschatting geweest en tot op heden werk ik daar met plezier en succesvol als New Business Sales. Als ik Gert mag omschrijven in enkele woorden: geinteresseerd, loyaal en hij heeft kennis van zaken! Gert is eigenlijk de enige ‘ headhunter’ waar ik regelmatig contact mee heb en wil houden.

Rebecca Huijgen

Sales bij N-Able
Gert heeft mij de kans geboden om mijn carriere een enorme boost te geven bij N-Able. Hij heeft een enorm goed gevoel voor timing en voelt aan waarom een vacature en bedrijf bij jou als kandidaat passen. Dat is een unieke eigenschap en om die reden waardeer ik hem zeer

Bert Waanders

Account Director bij FIS
“Eigenlijk vind ik de Gert zeer bescheiden over zijn succes, ik sloeg achterover van de doeltreffendheid en adequaatheid van Gert”