Over BoscoVerde

Gert Groenewoud

Entrepreneur
Gert Groenewoud, geboren 9 maart 1966, getrouwd met Petra, vader van Jesse en Zoe. Hobby’s : racefietsen, mtb’n, sportklimmen, Skieen. Daarnaast koken met de mannenkookclub en last but not least ons huis in Piemonte (provincie van de Barolo wijn en de tartufo) St Anna Collarea. Naast hard werken is genieten met gezin, familie en vrienden de basis om een mooi en gelukkig leven te leiden. Hard werken met passie en plezier.

BoscoVerde, voor u een nieuwe naam maar al sinds 2006 actief in Executive Search en Recruitment. BoscoVerde oprichter Gert Groenewoud heeft zijn eerste stappen in Executive Search gezet in 2006 na een loopbaan in commercie voor bedrijven zoals Telfort en TeleMedia, beide echte salesorganisaties. De uitdagende functies die ik heb vervuld hebben mij de bagage gegeven om de afgelopen 10 jaar een succesvol track record te kunnen opbouwen in Executive Search.

Mijn passie en plezier haal ik uit het zoeken, vinden en plaatsen van de juiste kandidaat bij de juiste organisatie. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn timing en momentum. Timing en momentum zijn twee sleutelwoorden in onze dienstverlening en een kracht die ons onderscheidt. Het vinden van de juiste kandidaat voor de klant is meer dan het matchen van een cv bij een functieprofiel het is het toetsen op intrinsieke motivatie en als die goed is pas dan stellen wij kandidaten voor.

Voor onze klanten wil ik de trusted advisor zijn, de gesprekspartner die hij zoekt. Betrokkenheid bij het gehele proces van het opstellen van het functieprofiel tot en met de aanname van de kandidaat. Voor ons is het pas een succes als de kandidaat ook daadwerkelijk een bijdrage levert aan het succes van onze opdrachtgever, dus aan de omzet van de klant.

Partner(schap), Prestatie, Plezier en Passie, die kernwaarden die kandidaat en klant zoeken, daar gaat het om.