Wat klanten en kandidaten over BoscoVerde zeggen

Klant Referenties

Jaymi Cornelisse

Directeur ConQuaestor

Gert his intuition was spot on. The good conversations have improved my preparations and because of Gert the process was managed very punctual and practicable for all parties.

Lars de Ruijter

Executive Vice President Financial Services EMEA at SUZOHAPP

Messi met alleen een rechter been is al fantastisch! Dus Gert als headhunter met een telefoon is Unique! 

Erik van Loon

Solution Manager Prodware

Mijn persoonlijke ervaring met Gert is kort en krachtig. Het beeld wat ik heb is dat we samen in staat zijn geweest in een kort tijdsbestek de juiste dingen te doen om klant en kandidaat te binden.

Geen omwegen, maar recht op het doel af met open vizier, wat door mij als prettig ervaren is.

Léonie Scheerder

Strategisch Accountmanager Vosko

Gert heb ik in 2016 leren kennen als een oprecht geïnteresseerde recruiter die vastberaden is om een goede match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever. 

Het draait niet primair om het invullen van een vacature, maar om de kandidaat een fijne werkplek te bieden voor de lange termijn.

Tijdens onze kennismaking stond vertrouwen en openheid centraal. Hierdoor voelde ik mij gehoord in mijn wensen ten aanzien van een organisatie waarnaar ik op zoek was.

De match tussen Vosko en mij is uniek te noemen, en geheel te danken aan het sensitieve karakter van Gert.

Rob Kuis

Senior Account Executive
Gert en ik kennen elkaar nu ruim 7 jaar. In deze jaren hebben wij met regelmaat contact gehad en een goede relatie opgebouwd. Na bijna 6 jaar van frequent contact is het vorig jaar tot een plaatsing gekomen bij SAS. Het juiste moment, de juiste match, goede begeleiding hebben geleid naar een mooie stap in mijn carrière. Gert is voor mij een recruiter die kijkt naar de mens meer dan naar cv, luisteren en dan handelen. Dat heeft mij aangesproken en om die reden kan ik Gert bij iedereen aanbevelen

Robert Janssen

Sales Director bij EMC
Ik ken Gert al jaren, hij houdt contact, toont interesse, een betrouwbare recruiter en prettige kerel in de samenwerking

Sander Kerkhoffs

VP EMEA bij RSA
Gert heeft mij ooit bemiddeld en sinds die tijd, nu bijna 7 jaar geleden zet ik hem in als ik salesmensen zoek. Los van de goede samenwerking is de relatie er 1 op basis van gelijkwaardigheid. Voor al mijn searches is er voor mij 1 adres en dat is Gert!

Erik Burghoorn

Directeur van Cards PLM Solutions
Gert en ik kennen elkaar nu bijna 4 jaar en sinds die tijd is de relatie goed. Er is wederzijds vertrouwen, we wisselen veel uit obv gelijkwaardigheid. De GUNfactor staat hierbij centraal.

Rolf van Wanrooij

Country Manager Elisa Videra

Due to the growth that we as Elisa Videra are making we were looking for Account Managers with specific skills, experience and knowledge. Gert and his team were very quick to come up with the right candidates of which we hired one. In fact all of the proposed candidates matched the profile!
Working with Gert is definitely an experience that we would recommend to others.

Arno Diepeveen

Ondernemer en Sales Excellerator
Gert heeft mij in 2011 benaderd om zijn organisatie een boost te geven, een boost in sales, in visie en strategie. Deze samenwerking is er 1 geworden die heeft geleid tot partnering op meerdere terreinen. Er is een basis van wederzijds respect, vertrouwen en gewoon prettig samenwerken. Voor al mijn klanten een prima recruiter die ik zeker zal aanbevelen. Daarnaast lust hij een goed glas wijn 😉

Patrick Paardekooper

Dolfin Capital Prive Equity
“Kordaat, plezierig, persoonlijk, well-connected, en vlotte delivery: wij doen graag zaken met Gert!”

Kandidaten Referenties

Ivo Luijendijk

Experienced Payments Expert
Gert was a great help to me during my search for a new challenge in my career. Not only does he have an extensive network, he is also very willing and able to think beyond paper profiles and contracts in order to help his contacts get the position they want. I highly recommend Gert to anyone working in or interested in working in the finance-IT industry

Debby Kappetijn

Account Manager bij Interoute
Na acht jaar bij mijn eerste werkgever (Talk & Vision) verschillende rollen te hebben vervuld zoals sales/marketing/consultancy, werd het voor mij tijd om een stap in mijn carriere te zetten. Gert Groenewoud heeft mij begeleid in het zetten van deze stap. Ruim een half jaar voor de uiteindelijke beslissing hebben wij diverse gesprekken gevoerd om te achterhalen welke type baan maar zeker ook welke organisatie bij mij zou passen. Gert heeft jarenlange ervaring in de ICT branche en kent de klappen van de zweep inmiddels. De introductie bij Interoute is een goede inschatting geweest en tot op heden werk ik daar met plezier en succesvol als New Business Sales. Als ik Gert mag omschrijven in enkele woorden: geinteresseerd, loyaal en hij heeft kennis van zaken! Gert is eigenlijk de enige ‘ headhunter’ waar ik regelmatig contact mee heb en wil houden.

Rebecca Huijgen

Sales bij N-Able
Gert heeft mij de kans geboden om mijn carriere een enorme boost te geven bij N-Able. Hij heeft een enorm goed gevoel voor timing en voelt aan waarom een vacature en bedrijf bij jou als kandidaat passen. Dat is een unieke eigenschap en om die reden waardeer ik hem zeer

Suzan van Rooijen

Account Director bij Mirabeau

Voor mij maakte Gert het onderscheidt door zich oprecht te verdiepen in mijn persoonlijkheid en drijfveren. Niet alleen met woorden maar vooral met daden ging hij voor mij op zoek naar een nieuwe te gekke functie en werkomgeving. Ik vond het een verademing om met Gert samen te werken. Gert is “echt”!

Bas Damad

Regional Sales Director at N-Able Technologies
Gert en ik kennen elkaar nu sinds 2010. Hij heeft mij gedurende mijn carriere altijd gevolgd en contact gehouden. In 2011 belde hij mij op een juist moment en heeft hij mij geplaatst bij N-Able. Deze actie laat zien dat zijn gevoel voor timing en momentum uniek is. Zijn passie en commitment voor mensen en hun carriere is ongeëvenaard en dat waardeer ik in hem.

Coen Egberink

Commercial Director at Mint Solutions
Gert en ik zijn via ons beider netwerk met elkaar in contact gekomen op een moment dat ik mij oriënteerde op een stap in mijn carriere. De directe klik, de oprechte interesse, de actieve benadering spraken mij direct aan en hebben geleid tot succes, een nieuwe job, alsook een prettige toekomstige samenwerking. Wat mij betreft de recruiter die ik aan mijn relaties zal aanbevelen.
Hoe kan het dat de modellen er ondanks al die krachtige computers zo vaak naast zitten? Wel, dat heeft te maken met wat we heel duur de ‘begrenste meetnauwkeurigheid’ noemen. Een verwachting voor morgen of volgende week is gebaseerd op de waarneming van vandaag. Die wordt dan in een model gestopt en deze gaat rekenen. De uitkomst is de verwachting.
Kandidaat 2, Bedrijf 2
2 meter verse sneeuw! De winter komt er aan en iedereen heeft wat te melden. Op internet circuleren inmiddels kaarten die ‘aantonen’ dat er eind volgende week meer dan 200 cm verse sneeuw is gevallen. Nu ben ik een voorstander van veel verse sneeuw, maar het kan geen kwaad om je eens goed uit te leggen hoe dit soort kaarten tot stand komen.
Kandidaat 4, Bedrijf 4
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris tortor neque, consequat a magna in, tincidunt vulputate elit. Aliquam vel elementum augue. Suspendisse vel lorem.
Kandidaat 1, Bedrijf 1
Met alle rekenkracht die we tegenwoordig in computers hebben slagen we er steeds beter in om het weer kundig te voorspellen. Vooral voor de korte termijn geldt dit. Maar kijken we verder in de toekomst dan wordt de betrouwbaarheid al een stuk kleiner. Onderstaand zie je een grafiek die laat zien in hoeveel procent van de gevallen de verwachting voor de toekomst juist was. 5 dagen vooruit zaten we er al in 10% van de gevallen naast en als we 10 dagen vooruit kijken dan is dat zelfs in 50% van de gevallen zo.
Kandidaat 3, Bedrijf 3
Omdat Puccio in de tussentijd ook niet stil heeft gezeten hebben wij een overzicht gemaakt van de boulders die zij sinds haar blessure klom. Haar eerste boulder klom ze slechts twee maanden na het incident en dat was Euro Roof (7C+), daarna is ze alleen maar hardere boulders gaan grazen.
Kandidaat 3, Bedrijf 3
Desondanks kwamen Dani Andrada en Edu Marin begin dit jaar samen om zich helemaal suf te trainen onder begeleiding van trainingsgrootmeester en meervoudig World Cup-winnaar Patxi Usobiaga (die trouwens ook het trainingsprogramma van de verse World Cup Lead 2015 winnaar Adam Ondra heeft samengesteld).
Kandidaat 1, Bedrijf 1
Usobiaga wilde Andrada laten zien dat je met enkele weken trainen kunt pieken voor je buitenprojecten en niet zonder succes: Dani Andrada klom een paar dagen geleden Chilam Balam (9b) en zijn trainingspartner Edu Marin is nog aan het projecten.
Kandidaat 2, Bedrijf 2
Ongekend is dat deze ticklist zonder blessure al super indrukwekkend zou zijn, dus wij kijken enorm uit naar het verder herstel van deze crusher.
Kandidaat 4, Bedrijf 4